Cupla remorca 1700 kg profil bara rotunda 45,50 mm SPP

Cupla remorca 1700 kg profil bara rotunda 45,50 mm SPP

Cupla remorca 1700 kg profil bara rotunda 45,50 mm SPP

Cod produs
ZSK-1700A
Stoc epuizat
Anunță-mă când revine
Livrare in 48h prin curier
Pentru acest produs beneficiezi de:
 • LIVRARE LA EASYBOX

 • GARANȚIE 24 LUNI

 • DREPT DE RETUR: 30 ZILE

114,48 lei 96,20 lei

Comandă telefonic la:
0755 043 410 sau 0751 558 855 (L-V: 10:00 - 18:00)

Descriere

Diametru interior profil bara rotunda: 45,50 mm

Numar aprobare E-mark: E4-55R-010031

 

Compania Steelpress fondată în 1967 a funcționat la început ca o mică unitate de familie pentru finisarea metalelor. Experiența solidă de construcție, performanța exactă și urmărirea nevoilor pieței au făcut rapid compania să devină un producător cunoscut de piese de schimb pentru remorci. În momentul de față fabrica are peste 120 de angajați și o suprafață de producție de peste 6500 m².

 

Politica de calitate SPP are la bază două elemente cheie: siguranța utilizatorului și fiabilitatea și durabilitatea produselor. Prima și cea mai importantă cerință pusă de companie ca producător, este controlul deplin asupra produselor emergente.

În cadrul politicii de calitate, compania declară dezvoltarea unui sistem de management al calității conform PN-EN ISO-9001.

Metodele de asigurare a calității și controlul capetelor de cuplare produse de SPP sunt auditate și certificate de RDW - o instituție care funcționează sub supravegherea Ministerului Infrastructurii și Mediului din Olanda.

RDW supraveghează siguranța vehiculelor și a componentelor acestora și emite omologări, corespunzătoare producției și plasării produselor care au un impact special asupra siguranței transportului pe piață.

 

Cuplele de remorcă SPP sunt aprobate în conformitate cu Regulamentul nr. 55 al Comisiei Economice ONU pentru Europa ONZ (ECE R55). Produsele SPP nu numai că îndeplinesc, dar și depășesc cerințele sale.

Zăvoarele și accesoriile SPP și sunt fabricate în conformitate cu standardul ZN-001: 2010.

Specificații

Caracteristici
Unitate / bax 1
Material otel

Review-uri

Întrebări și răspunsuri

Se încarcă

Toate întrebările vor fi afișate după moderare.

Nu sunt întrebări. Fii primul care pune o întrebare!

Produse similare

Livrare, plată, garanție

 • Livrare

  Livrare curier rapid
  Pana la 499,99 lei = 19,00 lei
  Valoare de la 500,00 lei = Gratuit​
  Taxa plata ramburs = 3,00 lei
   
  Livrare la Easybox Sameday (maxim 5 produse)
  Pana la 149,99 lei = 10,00 lei
  Taxa plata ramburs = 3,00 lei
  Valoare de la 149,99 lei si plata online cu cardul = GRATUIT
   
  Timp de livrare general: 2-3 zile lucratoare

 • Plată

  Ramburs - platiti catre curierul care va livreaza comanda.
  Taxa pentru plata ramburs 3,00 lei
  Cu card bancar online cand plastati comanda (gratuit)
  Plata prin banca (virament, ordin de plata) (gratuit)

 • Garanție

  Consumatorul poate inapoia doar vanzatorului produsele, in cazul lipsei conformitatii si/sau a viciilor ascunse aparute in perioada de garantie/valabilitate, in termenul legal, insotite de urmatoarele documente: Copie dupa factura de achizitie si a dovezii efectuarii platii (bon fiscal sau chitanta curier, dupa caz); Certificatul de garantie care a fost eliberat la vanzare; Dovada efectuarii montajului intr-un atelier de reparatii autorizat de catre Registrul Auto Roman (R.A.R.) pentru tipul de manopera executata (factura fiscala si deviz de montaj) daca este cazul; Documentul emis de catre atelierul de reparatii autorizat prin care se constata defectiunea si sunt explicate cauzele aparitiei acesteia, inclusiv raportul generat de tester/diagnoza acolo unde este cazul (ex. debitmetre, supape EGR, senzori, componente electrice, sonde lambda, amortizoare, discuri frana etc); Copie dupa autorizatia tehnica R.A.R. a atelierului de reparatii in care s-a efectuat montajul; Reclamatie garantie care se elibereaza de catre vanzator; Copia certificatului de inmatriculare a autovehiculului in cauza acolo unde e cazul. In cazul in care expediati produsele prin curier, va rugam sa ne comunicati si in scris la vanzari@ipercomp.ro motivul returului, data la care ati predat produsele curierului si numarul de expeditie (AWB).